per30eman کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 24 آبان ماه ، 1387 00:05:49 موضوع مطلب: آلبوم احساسي علي مقيميان
سلام.من يه موزيك دارم از علي مقيميان كه اولش مجيد خراطها معرفي ميكنه خيلي قشنگه هر چي گشتم تو سايت ولي اصلا اسمي از علي مقيميان نبود كه آهنگي خونده باشه كه آهنگسازش مجيد خراطها باشه.در زنم نميدونم تك آهنگ يا يه آلبومه كه من يه موزيكشو دارم.ولي خداييش خيلي زيبا و احساسي هست .متنشم اينه
حسرت ديدار چشمات گرچه رو دلم مي مونه
اما افسوس درد من رو هيچ كي جز تو نمي دونه
كي ميخواد جاتو بگيره به تو عادت كرده بودم
تو هجوم بيكسيهام به تو تكيه كرده بودم
.
.
.
Mustafa مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 753 امتياز: 0 تشکر کرده: 11 تشکر شده 19 بار در 16 پست
محل سكونت: internet
ارسال شده در: جمعه، 24 آبان ماه ، 1387 03:34:33 موضوع مطلب: Re: آلبوم احساسي علي مقيميان
per30eman مي نويسد:
سلام.من يه موزيك دارم از علي مقيميان كه اولش مجيد خراطها معرفي ميكنه خيلي قشنگه هر چي گشتم تو سايت ولي اصلا اسمي از علي مقيميان نبود كه آهنگي خونده باشه كه آهنگسازش مجيد خراطها باشه.در زنم نميدونم تك آهنگ يا يه آلبومه كه من يه موزيكشو دارم.ولي خداييش خيلي زيبا و احساسي هست .متنشم اينه
حسرت ديدار چشمات گرچه رو دلم مي مونه
اما افسوس درد من رو هيچ كي جز تو نمي دونه
كي ميخواد جاتو بگيره به تو عادت كرده بودم
تو هجوم بيكسيهام به تو تكيه كرده بودم
.
.
.
سلام
خواننده ايي با همچين اسمي نشنيده بوم
اگه برات امكان داره اهنگ رو بفرست به ايميل مدير سايت
Mustafa مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 753 امتياز: 0 تشکر کرده: 11 تشکر شده 19 بار در 16 پست
محل سكونت: internet
ارسال شده در: يكشنبه، 26 آبان ماه ، 1387 22:12:00 موضوع مطلب:
per30eman مي نويسد:
من ايميل بلد نسيتم كنم.يه ساعتي رو واسم آف بزاريد كه بيام واستون سند كنم.
شرمنده من بلد نيستم اف بذارم اگه تونستيد اپلود كنيد يا ايميل نتونستيد شرمنده راه ديگه ايي نيست _________________ اگر عضو جدید این سایت هستید
قبل از ارسال مطلب یا ایجاد تاپیک
حتما به ادرس زیر رفته و قوانین را بخوانید.