amir_delshekaste کاربر جدید وضعيت: آفلاين 15 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: tehran_markaze shahr
ارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 22:43:30 موضوع مطلب:
سلام هين اهنگ پيدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا ايران موزيك هم ديگه پخشش نميكنه
اخه الان ديگه قديمي شده اين اهنگ
ولي هنوز پيدا نشده _________________ biyao mesle kasi bash ke yek rooz gasde safar kard_did yaresh dare mire moondesho sarfe nazar kard_mesle oon sho ke ta sepide montazer be eshge yare_vagti ke hishki nadare baz mige khoda ro dare
amir_delshekaste کاربر جدید وضعيت: آفلاين 15 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: tehran_markaze shahr
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 آبان ماه ، 1387 12:55:45 موضوع مطلب:
اولا سلام.من جو سازي نكردم.
اخه من نميدونم كه اون 2 دفعه چه موقعي هست
من خيلي وقته كه نشنيدمش از ايران موزيك
ميدونم كه اين اهنگ تو هيچ سايتي قرار نگرفته
ولي اميدوارم سايت ما اولين سايتي باشه كه اين اهنگ رو پيدا ميكنه _________________ biyao mesle kasi bash ke yek rooz gasde safar kard_did yaresh dare mire moondesho sarfe nazar kard_mesle oon sho ke ta sepide montazer be eshge yare_vagti ke hishki nadare baz mige khoda ro dare
Mustafa مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 753 امتياز: 0 تشکر کرده: 11 تشکر شده 19 بار در 16 پست
محل سكونت: internet
ارسال شده در: سه شنبه، 26 آذر ماه ، 1387 15:05:24 موضوع مطلب:
golebahar مي نويسد:
اکی! حالا این اهنگ پیدا نشد اقای مصطفی خان؟؟؟؟؟!!!!!!
عزیز اگه پیدا میشد که براتون میذاشتم
اصلا جایی نیست که گرفت _________________ اگر عضو جدید این سایت هستید
قبل از ارسال مطلب یا ایجاد تاپیک
حتما به ادرس زیر رفته و قوانین را بخوانید.
Mustafa مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 753 امتياز: 0 تشکر کرده: 11 تشکر شده 19 بار در 16 پست
محل سكونت: internet
ارسال شده در: جمعه، 13 دي ماه ، 1387 00:29:58 موضوع مطلب:
golebahar مي نويسد:
اقا مصطفی یه سوال بپرسم دعوام نمیکنی؟
سلام
اینجا جای سوال پرسیدن نیست - پیغام خصوصی هست و همینطور ایمیل سایت _________________ اگر عضو جدید این سایت هستید
قبل از ارسال مطلب یا ایجاد تاپیک
حتما به ادرس زیر رفته و قوانین را بخوانید.